Utbränd och sjukskriven

Ja, då var det dags igen. När livet har gått så långt att min hjärna brinner och jag tappar all fokus. 
Ni vet när hjärnan får för sig de konstigaste sakerna som får en att börja fundera. 
Jag satt på jobbet i söndags och började få lite huvudvärk. Tack och lov så jobbar jag ju på ett sjukhus, så Alvedon finns alltid nära till hands. 
Så jag fick lite Alvedon av en kollega som kollegan lade i en gul liten pillerburk. Jag ställde burken vid tangentbordet framför mig, plockade fram min drickflaska, och så helt plötsligt är hela jag och skrivbordet blöt, för min hjärna snurade till det och fick för sig att vattenflaskan var pillerburken. Så jag hällde alltså vatten i handen i tron om att det var Alvedonen. Först skrattade jag åt det, men sen hände det fler grejer som fick mig att börja tänka till. 
Jag har ju vanligtvis kontroll över i princip allt. Det är väldigt sällan jag gör såna tokigheter. 
 
Jag har ju liksom känt en tid nu att jag är väldigt trött, har tappat orken till det mesta, får ångest av att gå ut. Har varit hemma från jobbet sen i måndags.
Så jag var till läkaren igår. Han diagnostiserade mig med utmattningssyndrom och sade åt mig på skarpen att jag måste ta det lugnt ett tag nu och bara göra det jag vill. Så nu är jag sjukskriven så jag får återhämta mig. 
 
Därför sitter jag nu med lila färg i håret, tända ljus, en Enchanted Forest på YouTube och lite rökelser för att få mig själv att må bättre. Jag försöker motstå frestelsen att klippa lugg också. 
 
Imorgon kväll är det ju Beltane. Ni vet den här fina fruktbarhetsfesten. Eller Valborgsmässoafton som de flesta känner till det som. 
När man tänder stora bål för att förnya livet. Bränner upp det gamla och döda, så att det nya och friska kan växa till liv. 
Det är nog inte många som vet att just det här med att fira sista april med att tända stora bål är en hednisk tradition. 
Jag vet dock inte riktigt hur jag ska fira. Planen är att vi ska åka iväg till Gysinge och titta på bålet där, men jag känner helt enkelt att vi får se om jag orkar. Annars blir det nog ett mindre bål här hemma med god mat och god dricka. Lite offergåvor till Guden och Gudinnan är en självklarhet! 
Inte min bild! Den är tagen från Pinterest. 
 
Just ja! Jag har ju även fått en liten länk på D7.se! 
https://dipi.io/t/z8wfLBxf
Nästa gång ni tänkte handla från D7, snälla använd denna länk! 
 
 
Hoppas ni alla får en fantastisk Beltane/Valborgsmässoafton! 
 
~ Blessed be ~