Midsommarhelgen

En av de bästa grejerna med sommaren är midsommar.
Eller ja, med den här värmen som vi har nu så måste jag säga att midsommar är den bästa grejen med sommaren. 
Även om jag fick en mindre panikattack på midsommarafton, så hade vi det förbannat mysigt! 
Fick träffa en barndomsvän som jag inte har träffat på... Bra över 10 år. 
Det serverades fantastiskt god mat och fika som mina föräldrar och yngsta lillasyster stod för. Jag var ju inte direkt hungrig när jag kom hem, haha. 
Det blev mycket skratt, mycket prat, och även lite djupa samtal med min mamma. Så det blev lite tårar också. Men det var fantastiskt skönt att få lätta axlarna lite! 
Plockade självklart lite blommor från mina föräldrars gård också. Det blev inte 7 sorters blommor som traditionen säger, men det blev en fin bukett. 
 
På lördagen så satte jag igång med ett ordentligt bullbak. Testade ha i honung i degen, så det blev hälften honung, hälften socker. Måste faktiskt skryta lite och säga att det blev bästa bullomgången någonsin! 
När bullarna var klara så kom min lillasyster och hämtade mig, då jag skulle sova hos henne. Där blev det också djupa samtal, och hon visade även att hon har gåvan att spå i tarot. Så nu har jag köpt lite spågrejer till henne så hon kan fortsätta och utvecklas! 
 
På söndagen kom vi till stunden då jag längtat som mest efter. Vi åkte hem till min mormor! Hon fyllde 80 år i måndags, så det blev firande med nästan hela klanen! Alla kusiner förutom en var där och alla morbröder förutom en var där. 
Mitt fina Bredäng! Jag har alltid, och kommer alltid älska Bredäng. Kvällarna då jag och min syster var barn och tunnelbanetågen kom rullande. Kvällarna då mamma eller mormor ropade att man kunde se luftballonger på himlen. Dagarna då vi gick till lekparken och härjade. Hela Bredäng luktar barndom, och jag blir så lycklig varje gång vi kommer dit. 
I söndags när vi kom dit så tittade mormor glatt på mig och bara "Är du häxa??". Sen talade hon om för min morbror med stolthet att jag är häxa. Älskade mormor! 
 
Fick lov av, åtminstone 2 av kusinerna, att lägga ut en bild av oss här på bloggen. De två färgglada är jag och min syster, de andra 3 är kusinerna, haha! 
Har inte träffat dem på väldigt många år. Den yngsta var nog till och med bara 8 sist vi sågs. 
Men det är alltid lika härligt att träffas! Synd bara att det blir så sällan. Livet som vuxen är ganska drygt på det sättet. Men så fort jag har fixat körkort så måste vi se till att det blir åtminstone en gång om året! 
Det visade sig dessutom att jag och 2 av kusinerna delar ett intresse för skräckfilm, så jag känner att vi behöver ha ett maraton snart! 
Och så har vi självklart Harry Potter som gemensamt intresse! Vilket var viktigt, haha! 
 
Nej men det var en fantastisk dag. Vägen till Stockholm var också väldigt rolig, eftersom min familj inte är rumsren. Fick knappt nå luft emellanåt. 
Det här är en helg jag kommer leva på länge. Även om jag var så trött att jag faktiskt somnade i bilen på vägen hem, så är jag så full med positiv energi nu, så nu känner jag att jag skulle klara nästan vad som helst! 
 
Känner att jag måste avsluta dagens inlägg med en bild av min pumpaplanta:
Bröt ihop när jag såg att den har slingrat sig fast i min broccoli! 
Måste sätta pumpan i en större kruka/hink. Men nu vet jag inte om jag har hjärta att göra det, haha! 
Så sjukt gullig! 
 
~ Blessed be ~
Häxa - Häxkonst - Magi - Månkraft - Ritualer - Rökelser - Tarot - Trollkonst - Trädgård - Trädgårdshäxa - Örter