Paket, underbara paket!

Fick hämta ut mina saker från D7.se idag! Kände mig som ett barn på julafton. 
7 olika sorters rökelser, 15 gram kamomill, 2 glasburkar och pipetter, 5 små tygpåsar, 1 doftolja, 1 tarot-duk, 1 liten ljushållare, och eftersom jag är som jag är så fick en liten äggkopp i form av en kittel med tillhörande sked också följa med hem! 

Har precis tänt en Werewolf's bite. Den ska lukta myrra och frankincense, men jag känner inte så mycket av den. Får nog kanske tända en igen när jag inte är så trött efter ett arbetspass och kan fokusera mer. 

Duken var faktiskt mycket större än vad jag trodde den skulle vara. Jag tänkte att den skulle passa korten perfekt, men sen kom jag på att min kortlek är i storlek av en vanlig spelkortlek, så den kanske passar bättre när jag har hittat en kortlek som är lite större. 

Kamomillen längtar jag efter att få använda. Har så många planer för den! Bröd, téer och kakor måste jag testa. Sen tänkte jag även testa på att göra egna salvor, och eftersom kamomill är lugnande och sövande så kommer det komma till väl användning. 
Och självklart kommer jag dela med mig av recepten sen när jag känner mig nöjd med mina experiment! 

Tänkte påbörja byggnationen av mitt altare ganska snart. Känner att det börjar bli dags för min egna lilla hörna i vår lilla lägenhet där jag kan förvara mina saker och utföra olika ritualer. Om det är någon som har några tips på material till ett altare, hojta gärna till!

~ Blessed be ~